Filmdistributeur Just Entertainment brengt deze kerst de horrorkomedie ‘It's a Wonderful Knife’ naar België. Een van de hoofdrollen wordt vertolkt door Justin Long en een bijzondere bijrol is weggelegd voor onze Belgische top DJ Dimitri Vegas. De film is hét alternatief voor de typische 'feel good' kerstfilm. De film is geschreven door Michael Kennedy en werd geregisseerd door Tyler MacIntyre.

Synopsis

‘It’s a Wonderful Knife’ is een horrorkomedie die draait om het leven van Winnie Carruthers. Een jaar nadat Winnie op kerstavond haar broer én stad heeft gered van de psychopathische burgemeester Waters (Justin Long), voelt ze zich diep ongelukkig. Haar allerbeste vriendin kon ze namelijk niet redden en het lijkt alsof niemand écht begrijpt wat er werkelijk is gebeurd.

Wanneer Winnie vervolgens wenst dat ze nooit geboren was, belandt ze in een parallel universum waar niemand haar nog kent. In deze alternatieve realiteit beseft ze al snel dat de situatie veel erger is. De moordlustige maniak is namelijk nog op vrije voeten en terroriseert de inwoners nog steeds op gruwelijke wijze. Winnie besluit alles op alles te zetten om hem te verslaan en terug te gaan naar haar eigen wereld.

Cast

Releasedatum: 20 december 2023

Trailer

Bekijk hier alvast de trailer van 'It's a Wonderful Knife'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: