Op 17 november en 14 en 28 december presenteert Hooverphonic zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show in Koninklijk Circus (Les Nuits du Soir), Caserne Fonck en de Antwerpse Lotto Arena. Met de piepjonge Luka Cruysberghs -winnares van The Voice 2017- haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Luka heeft de release van 'Mad About You’ niet bewust meegemaakt aangezien ze pas enkele maanden later het levenslicht zag. Maar de manier waarop zij het nummer -samen met coach Alex Callier- in The Voice bracht, doet ons verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van andere parels uit het Hooverphonic-oeuvre.

Naast gekend werk zal er ook nieuw werk te horen zijn. Vorige week verscheen de nieuwe single 'Uptight’, die killer dancefloormateriaal met 80's funk combineert. Geniet hieronder van de nieuwe video:

Om het nieuws compleet te maken, kondigt de band ook aan dat hun nieuw album - het 10de ondertussen al - verwacht wordt op 16 november.

Een groep als Hooverphonic hoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met 'A New Stereophonic Sound Spectacular’ en effende meteen het pad voor hun internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat 'Blue Wonder Powder Milk’ werden de muzikale dromen van Alex Callier en Raymond Geerts steeds groter. Dat resulteerde onder andere in een aantal zeer succesvolle concerten met symfonisch orkest.

In 2016 verscheen 'In Wonderland’ en 'The Best of Hooverphonic’, een carrière-overzicht met 32 vintage Hooverphonic-hits en nieuwe singles. Je mag je verwachten aan 'het beste van Hooverphonic’. Ditmaal voor het eerst met Luka in een vocale glansrol.

Tickets zijn te koop via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hooverphonic
Datum: 
17 november 2018
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over