Vandaag ligt het nieuwe album van Hooverphonic, 'Looking For Stars', in de rekken. Het is ondertussen al het tiende album voor Hooverphonic, maar het eerste met nieuwe leading lady Luka Cruysberghs.

Met Luka Cruysberghs heeft Hooverphonic goud in handen. Een nieuwe zangeres, maar een vertrouwd geluid: 'Luka is integraal in het verhaal, ze is niet zomaar de volgende zangeres. In zekere zin kiest haar stem welke nummers we live zullen brengen, want je luistert naar wat een stem dicteert. Luka is gecast op het feit dat ze veel verschillende Hooverphonictracks aankan', zegt Alex Callier.

Alex Callier is in zijn nopjes. En terecht. 'Looking for Stars’ biedt met leadsingle 'Romantic’ vintage Hooverphonicà la 'Anger Never Dies’ voor de fans van John Barry, maar bevat evenzeer de bezwerende, ongrijpbare elementen die 'Pink Fluffy Dinosaurs’ of 'Jackie’s Delirium’ tot fanfavorieten van de vorige platen maakten. 'Looking for Stars’ zwalpt tussen triphop, James Bond, funk en geprogrammeerde tracks.

Elke Hooverphonicplaat bevat wilde zijsprongen, maar toch slaagt de band er steevast in om met een groot publiek te connecteren. Hooverphonic heeft met 'Looking for Stars’ een strakke collectie onvervalste, onversneden Hooverphonic goodness gemaakt. 'Looking For Stars' is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Op 28 december komen ze 'Looking For Stars' live voorstellen in de Lotto Arena in Antwerpen. Je mag je verwachten aan 'het beste van Hooverphonic’. Ditmaal voor het eerst met Luka in een vocale glansrol. Tickets zijn te koop via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hooverphonic
Datum: 
28 december 2018
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over