Hologram van André Hazes tijdens jubileumeditie

Vijf jaar Holland Zingt Hazes belooft een zeer bijzondere ervaring te worden. Vandaag kondigt producent LiveLane een wel heel speciaal optreden aan voor de jubileumeditie van de succesvolle concerten. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat.

Nooit eerder werd een hologram met behulp van deze state-of-the-art techniek in Nederland vertoont. “Wij denken dat de techniek momenteel voldoende is ontwikkeld om André Hazes voor één keer terug te brengen naar het podium. Bij dit hologram kan men tot een meter rondom ‘André Hazes’ lopen en écht het gevoel krijgen dat hij er ook daadwerkelijk staat,” vertelt producent Patricia Kok. “We bieden het hologram aan als cadeau aan de fans, die hem zelfs twaalf jaar na mijn vader’s overlijden altijd trouw zijn gebleven”, aldus André Hazes Jr.

Ook dochter Roxeanne is enthousiast: “In de afgelopen jaren heb ik er regelmatig over nagedacht hoe het zou zijn om papa nog een keer te zien. Nooit gedacht dat dit op deze manier zou kunnen worden gerealiseerd. Echt heel bijzonder.” Holland Zingt Hazes vindt plaats op 23, 24 en 25 maart 2017 in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: