Van 7 tot en met 9 april is Holiday on Ice voor het zesde opeenvolgende jaar te gast in het Antwerps Sportpaleis. Het wereldvermaarde schaatsgezelschap brengt er zijn nieuwste productie FANTASY. Vlaanderens populairste showbizzkoppel NICOLE & HUGO zijn de 'special guests' van de voorstellingenreeks in Antwerpen.

De kracht van Holiday on Ice schuilt in de combinatie van meer dan 60 jaar ervaring in het brengen van kwalitatieve ijsshows en het blijven verrassen met steeds weer nieuwe, innovatieve ideeën en technieken. Schitterende voorstellingen zijn hiervan het resultaat.

De gloednieuwe show FANTASY neemt het publiek mee naar een wereld vol fantasie en dromen op het ijs. Van een romantisch klein café in Parijs gaat het naar de woelige jaren zestig en de flowerpower. Van de schitterende, bedwelmende en kleurrijke wereld van de Indische paleizen wordt een duik gemaakt naar de onmetelijke dieptes van het bijgeloof. De dromen en fantasieën van het publiek worden werkelijkheid in een adembenemende mix van dans, glitterkostuums en mooie muziek. De toeschouwers krijgen het "Good Vibrations"-gevoel van de Beach Boys en raken bekoord door een unieke versmelting van traditionele Indische muziek en "Salaam Bombay" van Britney Spears.

Aan FANTASY nemen 49 professionele kunstrijders deel, waaronder heel wat internationale vedetten. Daarnaast laten ook turnkampioenen en koorddansers indrukwekkende staaltjes van hun kunnen zien. Artistiek producent van deze show is entertainment-expert Anthony van Laast, die o.m. bekendheid geniet als choreograaf van de succesmusical "Mamma Mia". Robin Cousins, drievoudig wereldkampioen vrij schaatsen en Europees kampioen en winnaar van de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Lake Placid in 1980, tekende voor de choreografie.

Holiday on Ice in het Antwerps Sportpaleis wordt dit jaar extra bijzonder dankzij de aanwezigheid van Vlaanderens bekendste en mooiste showbizzkoppel Nicole & Hugo. Het duo, dat al jarenlang zingt op de diepe wateren, begeeft zich nu ook op het gladde ijs.

FANTASY is topentertainment voor alle leeftijden en dus ideaal voor een uitstap tijdens de paasvakantie voor het hele gezin. Kinderen jonger dan 15 jaar betalen bovendien slechts de helft van de normale ticketprijs.

In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 7 april om 14.30 en 20.00 uur, zaterdag 8 april om 15.00 en 20.00 uur en zondag 9 april om 15.00 uur. Kaarten: 18, 25, 30 en 35 euro, exclusief service- en verzendingskosten, via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Kinderen jonger dan 15 betalen de helft van de ticketprijs; voor groepen van meer dan 20 personen is er een korting van 4 euro per ticket. De kortingen zijn alleen via telefonische boeking verkrijgbaar. Via www.sportpaleis.be/vip kunnen ook VIP-arrangementen worden geboekt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: