Te warm voor het strand en geen zin in overvolle zwembaden of snikhete pretparken? De koele en comfortabele omgeving van een bioscoop biedt soelaas: airco en ijsjes doen de warme temperaturen even vergeten. Bovendien is het zomerfilmaanbod van 2015 ongemeen sterk. De Amerikaanse filmhuizen overdonderen ons met blockbusters zoals ‘Jurassic World’, ‘Inside Out’ en ‘Magic Mike XXL’. Het zijn vooral gezinnen en groepjes vriendinnen die de weg naar Kinepolis-bioscopen vinden om afkoeling te zoeken tijdens deze warme zomerdagen.

Bij gezinnen met jonge kinderen zijn vooral ‘Minions’ en ‘Inside Out’ in trek. De prequel op ‘Despicable Me’ over de kleine gele helpertjes slaat aan. Ook voor ‘Inside Out’ zijn de verwachtingen hooggespannen. De Pixar-film ‘Inside Out’ vertelt het verhaal vanuit het hoofd van Riley, waar haar emoties Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet uit evenwicht raken na een verhuis. Blockbusters ‘Jurassic World’, ‘Terminator Genisys’ en ‘Spy’ trekken een breed publiek en vallen in de smaak.

Voor wie het toch graag heet heeft, is er op woensdag 8 juli een speciale ‘Magic Mike XXL Night’. Tijdens de ‘Magic Mike XXL Night’ staat er een glaasje cava op het menu, gevolgd door een live strip-act en uiteraard de kaskraker zelf. Ideaal voor een avondje uit met vriendinnen! Channing Tatum joeg de bioscooptemperaturen gevoelig de hoogte in met ‘Magic Mike’. Drie jaar later kruipt de hunk opnieuw in zijn strippersrol voor de langverwachte sequel: ‘Magic Mike XXL’.

Het volledige filmaanbod vind je op www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: