Peter Minnebo

Donderdagavond werd de stage van de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke muzikaal ingewijd door de zwangere Natalia, een energiebommetje in blauwe glitterjurk dat uitbarstte en aanstekelijk werkte naar het publiek toe. Net het intronummer nog maar gepasseerd, gingen de handjes al mee in de zaal.

Natalia’s boodschap naar de mensen toe, ‘Volg jullie gevoel, geniet en doe maar eens zot en vergeet alle miserie’. Haar focus bij het opstellen van de setlist, “Wat wil ik écht graag zingen en waar doe ik de mensen een plezier mee?”.

Zomerse cadeautjes voor de mensen, jawel, met The Voice optredens van Grace (Jerusalema/Master KG) en Simon (Sexbomb/Tom Jones) en in trio met Natalia.(Help Me If You Can/John Farnham)

En vermits nog geen album uitkwam, gaf Natalia al een onuitgegeven demo prijs, jazzy & soulvol, met Prince gitaar-allures.

Nadat het publiek had kunnen verpozen rondom het zwembad van het IPANEMA Beach Summer Paradise, keerde Natalia nog sterker terug met het twintig koppig Antwerp Philharmonic Orchestra en de hoge hakken mogen uit bij het nummer ‘Ride Like the Wind’ van Christopher Cross. De dance moves pasten perfect in de Michael Jackson songs en nadien een recht uit het hart ‘ik ben kapot’, aldus Natalia die alles gegeven heeft aan haar publiek. ‘High Energy’(Evelyn thomas) is op haar lijf geschreven! She has only begun to fight!

De gekende organisatie à la Sportpaleis Group verliep gesmeerd en coronaproof en is klaar voor nog een reeks mooie concerten deze zomer.

Alle info www.popuparena.be/nl/kalender

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Natalia
Locatie: 
Middelkerke

Reservatie:

Meer over