Drums, bass, synths and sing-a-longs.

2 muzikale Bourgondiërs serveren popsongs met grenzeloze uitbarstingen. Hi Hawaii’s Jens Bouttery & Lennart Heyndels brengen een homage aan het alledaagse door middel van zelfspot, eerlijkheid en grandioze huishoud-dramatiek. Beide multi-instrumentalisten hebben een rijke achtergrond in jazz-, theater- en filmmuziek. Deze elementen gooien ze dan ook graag in de poel van Hi Hawaii.

Voor hun debuutalbum “The List”, hebben ze hun klank uitgebreid met koperblazers, fluiten en strijkers die inmengen met de modular synths die ze vrolijk tweaken. Het resultaat is een ongebreidelde persoonlijke trip met het aura van een filpperkast die je misschien aan het dansen, lachen en huilen maakt tegelijkertijd.

Bruxelles, de tweede single van hun debuut, is een associatieve wandeling door de straten van Brussel. Het is lijst van objecten, ideeën, gedachten en zegswijzen die de Europese hoofdstad in zich heeft en die het ambigue en enigmatische gevoel beschrijven waarop men kan stuiten wanneer je in deze stad woont. Al bij al, een gevoel met een grote liefde voor de stad.

Beluister de single HIER.
Bekijk de video HIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over