Spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez, daarmee eindigde de meeslepende seizoensfinale van Familie in juni. Het indrukwekkende beeld van Marie (Lien Van de Kelder) die door Mathias (Peter Bulckaen) de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg. En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen op maandag 26 augustus nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? De kijker komt het snel te weten.

Het nieuwe Familie-seizoen wordt naar goede gewoonte ingezet met een dubbele dosis spanning, drama en intriges. De extra lange startaflevering pikt in waar de seizoensfinale is geëindigd en toont ook hoe het de personages 2 maanden later vergaat. Mathias voelt de grond onder zijn voeten wegzakken na de dood van Marie. Ook Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) blijven in shock achter. Welke gevolgen heeft Mathias’ impulsieve daad? En sleurt hij Véronique en Lars mee de dieperik in?

Ook Stefanie zweet het uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias (Ian Thomas). Sinds ze zijn geheim heeft ontdekt, lijkt haar lot bezegeld. Elias hield Stefanie gevangen in een loods en overgoot haar met benzine. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Steekt hij het vuur aan de lont?

Tussen Guido (Vincent Banic) en Emma (Bab Buelens) liep de temperatuur eveneens hoog op. Emma liet hem op de dag van hun huwelijk in de steek en vertrok met haar minnaar Lucas (Tom Viaene) en dochters Mila en Milou naar Afrika. Guido reisde zijn meisjes in de seizoensfinale achterna en achter gesloten deuren liepen de gemoederen hoog op. Maar met welk resultaat? In afwachting van de spannende nieuwe afleveringen, wordt het geheugen van de kijker nog eens opgefrist met een heruitzending van de seizoensfinale. Die is te zien op zondag 25 augustus om 19.55 uur bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over