Rob De Nijs, Nederlands meest bekende zanger van onder andere Malle Babbe, Zondag, Banger Hart en Het Werd Zomer zal volgende zomer schitteren in 80th Celebration. Sandrine, die reeds drie maal het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten is ook weer van de partij in Blankenberge om de 80ste verjaardag te vieren van Het Witte Paard.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 15 juli tot en met maandag 5 september 2016 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met twee internationale verrassingsacts. Glitter en glamour verzekerd !

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De vaginamonologen …) maakt voor de achtste maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As …) zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in 80th Celebration. Het is zijn vierde opeenvolgende deelname. Op Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…), Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver…) en Laura Seys kunnen we gelukkig ook opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zal voor de zevende maal op rij mee het spektakel verzorgen.

De regie van de revue is in handen van een nieuwe regisseur Jos Dom, onder andere gewerkt voor Zone Stad, Spoed en de musical Peter Pan. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de eerste maal de uitdaging van de choreografie van de show aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: