In 2020 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Let’s go crazy, Let’s Go Bananas! Op deze editie kon dan natuurlijk special guest Lou Deprijck van Lou & The Hollywood Bananas niet ontbreken. Hits als ‘Ca Plane Pour Moi’ en ‘Kingston, Kingston’ zullen u welbekend in de oren klinken.

Naast onze special guest stelden we een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende internationale acts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland. Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Dimitri Verhoeven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. De immer sympathieke Satyn Sisters zullen u zeker en vast weer van uw stoel krijgen en konden na een meer dan succesvolle doortocht in 2019 zeker niet ontbreken. De Vlaamse cast wordt aangevuld met rising star Maarten Cox, die al menig vrouwenharten sneller deed slaan.

Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond. Zo wisten we dit jaar Fenna Ramos en Clayton Peroti te strikken, die hun debuut in Het Witte Paard reeds maakten tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen. De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door het schitterende 6-koppige live orkest onder leiding van Patrick Desmedt en de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Keutel. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Let’s Go Bananas 2020 loopt van 15 juli tot en met 7 september 2020.

Voor meer info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, kunt u terecht op de website www.witte-paard.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over