speeldorp in Het Witte Paard

Het Witte Paard te Blankenberge staat sedert 1936 gekend om zijn jaarlijkse ambiance tijdens de zomerrevueshows.Al bijna 80 jaar gekend voor entertainment van de bovenste plank en de laatste 5 jaar is er een heuse verjongingskuur aan de gang,zowel qua geafficheerde artiesten alsook het nieuwe aanbod voor een ruimer en jonger publiek .Tijdens de wintermaanden schittert het Witte Paard Facility Center tijdens de donkere wintermaanden als een hip kinderspeeldorp .

Vanaf oktober 2013 tot juni 2014 wordt de zaal omgetoverd tot een waar kinderparadijs .Op het middenplein staat een indrukwekkend kleurrijke speeltoren van 175 m2met een hoogte van 7 meter. (een Multi-level funhouse). Voor de wat oudere kinderen zijn er  een aantal speeltoestellen in de omgeving en een baby-ballenhuis voor de allerkleinsten .

Maandelijks worden kindershows geprogrammeerd. Rond het speeldorp kunnen de ouders plaatsnemen voor een hapje en een drankje ,en verliezen ze hun kroost niet uit het oog. Overwinteren aan de kust wordt dus weer ietsje aantrekkelijker én speelser. Een perfecte locatie trouwens voor groepen en kinderfeestjes.

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Witte Paard
Locatie: 
Blankenberge

Reservatie:

050 41 11 09
Meer over