Het Witte Paard staat sedert 1936 gekend om zijn jaarlijkse zomerevueshows. Die verdwijnen gelukkig niet, maar het Witte Paard Facility Center zal nu ook zijn activiteiten uitbreiden naar de wintermaanden, weliswaar met een ander concept.

Vanaf oktober 2013 tem juni 2014 wordt de zaal van Het Witte Paard omgetoverd tot een waar kinderparadijs! Er wordt een grote speeltoren opgebouwd in het middenplein. De speeltoren alleen al biedt 175m2 speelplezier voor de jongsten. Daarnaast komen er ook nog een aantal spelen voor de wat oudere kinderen en een babyhoekje.

Het Witte Paard staat vooral bekend om zijn shows & entertainment en ook dat willen we dan ook doortrekken naar het nieuwe speeldorp. Op maandelijkse vaste tijdstippen zullen er kindershows gebracht worden om het geheel wat op te vrolijken en voor variatie te zorgen.

Naast kinderamusement wordt natuurlijk ook aan de ouders gedacht. Die zullen hun kinderen in het oog kunnen houden aan één van de vele tafeltjes rondom het speeldorp. Wij zullen ook snacks en drankjes voorzien waardoor je op een ontspannen manier kan meegenieten met uw kroost.

Over Het Witte Paard Facility Center
Het Witte Paard zorgt al vier generaties lang voor topamusement in de zomer met een dynamisch en gevarieerd spektakel in een authentieke variétéshow aan de Belgische kust. Sinds het prille begin in 1936 liepen de revues jarenlang in Oostende, Knokke en Blankenberge. Alle grote artiesten uit de Vlaamse showwereld hebben hier naam gemaakt of hun reputatie bevestigd. Sedert 1936 tot vandaag, al meer dan 75 jaar lang. Jaar na jaar zijn de shows gegroeid. Vanaf de show in 2009 is de zaak in handen van de vierde generatie, de neven Ben Van den Keybus en Kenneth Smets.

Sinds enkele jaren is het Witte Paard Facility Center uitgebreid met het 4-sterren Pantheon Palace en De Kotee Jardin. In 2012 kwam daar nog de Siesta Gallerij op de zeedijk te Knokke bij en de uitbating van de verschillende zalen in het casino van Blankenberge. Het Facility Center wordt dan ook regelmatig gebruikt voor meetings, seminaries, teambuildings en privéfeesten. In de zomer blijft de focus natuurlijk op de authentieke Witte Paard revueshow. Een traditie die blijft vernieuwen…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: