Jimmy Helms, original leadvocals London Beat is de top of the bill van de zomerrevue Night Fever.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde muziek, hilarische sketches, machtige dans en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 11 juli tot en met maandag 1 september 2014 in Blankenberge. Het geheel wordt extra gekruid met twee internationale verrassingsacts, waarvan één winnaar van de Golden C lown Award in Monte Carlo en één muzikale act.

Jimmy Helms werd geboren in 1944 in Florida, maar spendeerde het grootste gedeelte van zijn carrière in Engeland. Zijn bekendste nummers zijn zonder twijfel het innemende ‘I’m gonna make you an offer you can’t refuse’ uit 1973 (top 10 in de hitlijsten) en de wereldhit  ‘I’ve been thinking about you’ met zijn groep London Beat uit1990, dat haast overal ter wereld een nummer 1-hit werd.

Helms is een veel gevraagde sessiemuzikant, hij werkte mee aan platen van Madness,Then Jericho en Deacon Blue. Hij zal komende zomer voor een onvergetelijk optreden zorgen met zowel solowerk als London Beat nummers. “Het zal voor mij een bijzondere en unieke ervaring worden deze zomer”,aldus Jimmy op de persvoorstelling afgelopen donderdag in Blankenberge.

Nele Goossens maakt voor de zesde maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Ze heeft in Peter Thyssen (Samson & Gert, Zonen van van As, Wolven, …) een nieuwe sidekick gevonden. Peter staat, na een geslaagd debuut, voor de tweede keer op rij in de revueshow van Het Witte Paard. Tijdens de zomer van 2014 huizen er enkele nieuwe gezichten in het Witte Paard: Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Dobus , ..), Hilde Van Wesepoel (Familie, musicals ‘My Fair Lady’ & ‘Camelot’) en Martijn Claes (musicals ‘The Wiz’ & ‘Assepoester’) staan ook met trots te blinken op de affiche.

De traditionele klasse van Het Witte Paard komt van Daisy Thys (Amika, Assepoester, Thuis, …) die voor de vijfde opeenvolgende keer op de planken staat in Blankenberge. De regie is zoals steeds in handen van Bruno Van Heystraeten. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Gwen Hamerlijnck tekent weer voor de choreografie van het showballet. Producent en concept door Ben Van den Keybus. Entertainment weerom troef aan de Belgische kust!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Night Fever
Datum: 
Vanaf 11 juli 2014
Locatie: 
Het Witte Paard, Blankenberge

Reservatie:

Meer over