Paasshow met topless danseressen op 25-26-27 maart

Het Witte Paard staat in 2016 niet stil, naast onze 80ste verjaardag deze zomer, hebben we nog meer voor u in petto. La Merveilleuse Revue, onze paasshow vindt plaats op 25, 26 en 27 maart in een regie van ouwe getrouwe Jan Van D yke. We presenteren vier internationale topacts met wereldfaam die het publiek zullen doen verstommen van verbazing. Primeur in Het Witte Paard is een topless showballet van zes danseressen. Zij zorgen voor dat tikkeltje extra sensatie.

Sandrine onze femme fatale met nachtegalenstem is uiteraard van de partij. Het Witte Paard is voor haar de vertrouwde omgeving waar ze graag terugkomt. Op Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…) en alleskunner Steve Ryckier kunnen we gelukkig opnieuw rekenen. John Reels, de Belgische tenor is nieuw in de revue en zorgt voor een streepje populaire klassieke muziek.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Ben Van den Keybus is producent en verantwoordelijk voor het concept.

Voor aanvang van de show kan er uiteraard gedineerd worden in Starckx resto van Het Witte Paard. Tickets kosten €39/€37/€34, het arrangement met showdiner komt neer op €96 p.p. Overnachten in één van onze drie 4-sterren etablissementen in Blankenberge behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over