Paasshow met topless danseressen op 15 en 16 april

Na het succes van vorig jaar konden we niet anders als dit jaar opnieuw een paasshow voorschotelen. La Merveilleuse Revue, de tweede editie van onze paasshow vindt dan ook plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april in een regie van Jos Dom. We presenteren vier internationale topacts met wereldfaam die het publiek zullen doen happen naar adem. Natuurlijk zorgen we zoals vorig jaar weer voor een topless choreografie van zes danseressen. Zij zorgen voor dat tikkeltje extra sensatie in onze revuetempel.

Sandrine, onze femme fatale met nachtegalenstem, is uiteraard van de partij. Het Witte Paard is voor haar een vertrouwde omgeving waar ze graag terugkomt. Coco Jr. is een nieuwe aanwinst in de paasshow. De leadzanger van The Dinky Toys is een notoir podiumbeest, een topentertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks het publiek moeiteloos weet in te palmen. Pino Baresi vindt na lange tijd (1996 & 1997) zijn weg ook terug naar Het Witte Paard. De show is op internationale maat gemaakt en bevat dus vooral zang en dans (plus één internationale komische act) en is dus ook geschikt voor een anderstalig publiek.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Ben Van den Keybus is producent en verantwoordelijk voor het concept.

Voor aanvang van de show kan er uiteraard gedineerd worden in Starckx van Het Witte Paard Hotels & Events. Tickets kosten €42/€39/€37, het arrangement met showdiner in Aazaert komt neer op €99 p.p. Overnachten in één van onze drie tophotels in Blankenberge behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je Het Witte Paard op 050/41 11 00 of via mail op info@witte-paard.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: