Het Vlaams Muziekfeest trakteert op een gratis dorps- en volksfeest met 15 topartiesten, waaronder Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Luc Steeno, Gene Thomas, Willy Sommers, Swoop e.v.a.

Vorig jaar dachten we dat we aan ons plafond zaten met 50.000 bezoekers in de verschillende dorpen en steden, maar 2018 wordt voor het Vlaams Muziekfeest nog straffer, dankzij de samenwerking met House of Entertainment. We beginnen 29 juni in Mol en eindigen 13 shows later, op 15 september in Begijnendijk. We doorkruisen de Vlaamse steden en gemeenten, en we verrassen het publiek met 6 topartiesten per show. Voor het eerst zijn ook Willy Sommers, Luc Steeno, Gene Thomas, John Terra en Christoff van de partij op het Vlaams Muziekfeest, een volksfeest dat we deze zomer opnieuw gratis aanbieden aan het publiek”, zegt organisator en Kempenaar Mario Verbeek enthousiast. Meer info over het Vlaams Muziekfeest 2018 vind je op de website www.vlaamsmuziekfeest.be

In de zomermaanden is niets zo gezellig als in je eigen dorp of stad genieten van een frisse pint, een lekkere hotdog of hamburger en verbroederen met mensen die net als jij genieten van de optredens van Vlaamse artiesten. “Het is de perfecte omschrijving van wat wij de mensen die naar het Vlaams Muziekfeest komen aanbieden. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren, blijft ons volksfeest ook dit jaar weer een gratis gebeuren. Elke editie van het Vlaams Muziekfeest is goed voor zes verrassende topartiesten en dit jaar hebben we, voor de 6de editie, de medewerking van 15 absolute kleppers: Christoff, John Terra, Willy Sommers, Luc Steeno en Gene Thomas zijn er voor het eerst bij. Lindsay, Swoop, Johan Veugelers, Dennie Damaro, Rene Redley, Gino Verano, Gilles Simoens, Yves Segers en Sasha & Davy vervolledigen de line-up.

De aftrap van het Vlaams Muziekfeest wordt gegeven op 29 juni in Mol. Daarna trekken we naar Tienen (1/7), Dendermonde (5/7), Lokeren (7/7), Turnhout (8/7), Deinze (15/7), Brasschaat (29/7), Weelde (5/8), Kalmthout (14/8), Oudenaarde (24/8), Zwijndrecht (1/9) en Turnhout (2/9). Afsluiten doen we op 15 september in Begijnendijk met de 13de voorstelling. Vorig jaar bereikten we 50.000 bezoekers en dachten we dat het niet meer beter kon, maar als ik zie hoeveel positieve energie het Vlaams Muziekfeest nu al teweeg brengt bij iedereen die betrokken is bij het verhaal, dan weet ik zeker dat we deze zomer geschiedenis gaan schrijven en nog meer blije mensen gaan ontmoeten in de dorpen en de steden die we bezoeken”, besluit Mario Verbeek.

Alle data en info over het Vlaams Muziekfeest vind je op www.vlaamsmuziekfeest.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: