FFO 12 start jaarwerking met de avant-première van “Het Varken van Madonna” op 28 oktober in Kinepolis Oostende

Filmfestival Oostende ondersteunt Talent van Eigen Bodem en richt zich met een permanente jaarwerking een heel jaar door op de filmliefhebber. Het wordt een druk najaar voor de Vlaamse film. FFO organiseert maar liefst 5 avant-premières in een tijdspanne van minder dan 2 maanden.

Op 28 oktober staat “Het Varken van Madonna” op het programma. Tickets kosten 8,5 EUR en kunnen zowel online als via Toerisme Oostende vzw en Kinepolis Oostende besteld worden. Voor 35 EUR kunt u met de voordelige abonnementsformule naar 5 avant-premières.

FFO programmeert van oktober tot juni een avant-première van Vlaamse films of Nederlandse films met een Vlaamse cast. De eerste Vlaamse topper die op het grote doek zal vertoond worden is “Het Varken van Madonna” van regisseur Frank Van Passel.

Het Varken van Madonna
Een film van Frank Van Passel met Kevin Janssens, Wine Dierickx, Marijke Pinoy, Bruno Vanden Broucke, Wim Opbrouck, Nico Sturm, Peter Van den Eede, Frank Focketyn, Charlotte Vandermeersch en Porki.

In de diepe Westhoek ligt het piepklein gehuchtje 'Madonna'. De dagelijkse routine van dit dorpje wordt grondig verstoord door een conflict tussen een stakende pompbediende, een hitsige burgemeester, een nerveuze pastoor en een intrigerende dorpslerares.

Tot de handelsvertegenwoordiger Tony Roozen, op verkoopsmissie met zijn nieuwste snufje Porki (een gerobotiseerd feromonenvarkentje), door autopech in dit polderdorp belandt.
Indien hij zijn relatie wil redden, moet hij zo snel mogelijk rechtsomkeer maken en zijn verloofde bijstaan op hun familieweekend in de Ardennen.

Hij vindt tijdelijk onderdak bij de dorpslerares, Maria Glorie en haar stokoude overgrootmoeder Gusta.

Vertoning: 28 oktober om 20 uur in Kinepolis Oostende.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: