Op zaterdag 14 maart openen Peter Van de Veire en Miguel Wiels de deuren van Het Grootste Café. Ze vormen de Antwerpse Lotto Arena om tot het grootste én gezelligste muzikale café van Vlaanderen. Op het podium verwelkomt Café Flamand Niels Destadsbader, De Romeo’s, Belle Perez, Gers Pardoel, Paul De Leeuw en Soulsister. Miguel en Peter vroegen op hun website aan het publiek wie er absoluut bij moest. Het antwoord was overdonderend duidelijk: Clouseau! Miguel en Peter hebben daarop meteen Koen en Kris gevraagd en die hebben zonder enige twijfel “ja” gezegd. Dus Het Grootste Café ook met de Grootste Vlaamse Band! Tickets kan je reserveren via http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/het_grootste_cafe of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Met een opmerkelijk filmpje delen Peter Van de Veire en Miguel Wiels niet alleen hun beste wensen voor 2015, ze maken van de gelegenheid ook gebruik om via hun eigen nieuwjaarsbrief de komst aan te kondigen van Clouseau naar Het Grootste Café.

Peter Van de Veire: “We zijn twee dolgedraaide, blije kinders nu Miguel en ik ook Koen en Kris Wauters hebben kunnen strikken voor ons muzikale feestje in de Lotto Arena op 14 maart. Ik denk dat elk gezin in Vlaanderen én Nederland wel iets heeft liggen van Clouseau. Met hun muziek spreken ze jong en oud aan en horen ze absoluut ook thuis in Het Grootste Café. Het wordt nog een hele opdracht voor hen om te kiezen welke nummers ze op ons podium gaan brengen.

We hadden al exclusief Soulsister op Het Grootste Café, want die band lag al enkele jaren stil, en nu dus ook Clouseau! Uniek, want vroeger dan de zomer zie je ze nérgens.

Uniek

Wiels en Van de Veire beseffen dat de affiche van Het Grootste Café echt wel uniek is, net als het concert-concept waar ze over minder dan drie maanden mee uitpakken. “Veel mensen hebben mij al aangesproken met de vraag wat Het Grootste Café nu precies gaat zijn. Hoe goed Peter en ik het ook omschrijven, ik denk dat het vooral een unieke avond wordt die je moet meemaken. We gaan met Café Flamand én de artiesten geschiedenis schrijven”, zegt een enthousiaste Miguel Wiels.

Hier kan je de nieuwjaarsbrief van Peter Van de Veire & Miguel Wiels bekijken. http://youtu.be/GgmUmKHeWh8

Het Grootste Café op zaterdag 14 maart 2015 in de Lotto Arena in Antwerpen met Miguel Wiels en Peter Van de Veire (Café Flamand), Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo’s, Gers Pardoel, Paul De Leeuw, Soulsister en Clouseau. Tickets en info via http://www.hetgrootstecafe.be of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Voor €42 hebt u een zitplaats in het café en voor €35 heb je een staanplaats aan de toog (middenplein).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het grootste Café Van Vlaanderen
Datum: 
Zaterdag 14 maart 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over