Play4 pakt ook uit met twee extra feestelijke afleveringen starring Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas

Vanaf 4 december gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van het succesvolle Dancing With The Stars. Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging van hun leven aan en pushen hun lichaam tot het uiterste op de dansvloer. Jive, tango of modern, de kandidaten moeten in elke stijl zien uit te uitblinken en de jury verwacht niets minder dan een prestatie van professioneel topniveau. Welk koppel heeft de beste moves en weet de jury en de kijkers thuis elke zaterdagavond te verleiden? Gert Verhulst en Kat Kerkhofs leiden de danswedstrijd in goede banen.

Wie kroont zich tot danskampioen van de feestdagen?

Dancing With The Stars is een show met toeters, bellen én ballen. En al zeker tijdens de feestdagen. Op Kerstdag en op Nieuwjaar mogen de kandidaten van het nieuwe seizoen aanschuiven aan de kerstdis thuis, want dan gaat Play4 in twee bijzondere afleveringen op zoek naar de danskampioen van de feestdagen. In Dancing With The Stars: Merry Christmas en Dancing With The Stars Happy New Year nodigen we 6 sterren uit de voorbije 2 seizoenen uit op de dansvloer. Julie Vermeire, Kat Kerkhofs en Leen Dendievel zorgen voor het vrouwelijke vuurwerk en aan mannelijke zijde zijn dat James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas. Eén van hen mag zich op Nieuwjaardag kronen tot de danskampioen van de feestdagen.

Maar ook naast de dansvloer wordt het uitzonderlijk warm en gezellig want de zes dansende sterren praten openlijk over hun mooie en minder mooie momenten van het voorbije jaar én ze denken luidop na wat 2022 voor hen zal betekenen.

Gert en Viktor Verhulst presenteren op Kerst- en Nieuwjaardag

Viktor Verhulst danst voor de gelegenheid niet mee. Hij zal voor de eerste keer samen met zijn vader beide bijzondere shows presenteren, terwijl een zwangere Kat zich op de dansvloer begeeft. Vanaf 8 januari trekt de cast van het reguliere seizoen hun dansschoenen opnieuw aan, onder het alziende oog van de vakjury én van het presentatieduo Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Dancing With The Stars - Vanaf 4 december, elke zaterdag om 19u55 bij Play4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: