Zijn de tenten inmiddels ingekocht en de persoonlijke blokkenschema's gepuzzeld? De afgelopen week is weer een aantal aankondigingen gedaan; we zetten ze voor je op een rij. Lees meer over het kunstprogramma, je kans op een muzikale doorbraak bij de Coke Studio Sing-Along of een filmdebuut bij de Prime Video Casting Agency.

Eigenaar worden van een wolk bij Buycloud of je eigen vunzige video’s in elkaar knutselen in de Animatiebus? Het kunstprogramma van LL22 heeft het allemaal – en meer. Vergaap je aan projecten van Bram Ellens, Carlijn Kingma en Ronald Westerhuis, loop langs oude bekenden zoals de LLowdog en Twee broers en een Vriend, of bewonder al dat moois in één wandeling tijdens een Art Tour. Aan LLake Lowlands kijk je ondertussen in je toekomst op de woningmarkt door een slinger te geven aan het Rad van (On)Fortuin van Tycho & Hans de Tweede en zeefdruk je eigen arty protestshirt met Twee Jongens. Bekijk alle informatie over het kunstprogramma hier.

COKE STUDIO SING-ALONG

Tijdens megameezingspektakel Coke Studio Sing-Along op zaterdagochtend 12:00 uur in Alpha kun jij zelf op het Alpha-podium staan en je zangkunsten tot ver over LLake Lowlands laten schallen. Meld je aan en voor je het weet, shine je straks op de Alphaplanken. Geen probleem als je nog geen Lowlandstickets hebt, want die doen we er gewoon bij! Wordt het De Jeugd van Tegenwoordig, Hazes of het Koningslied? S10-producer Sim Fane trapt sowieso af met een speciaal voor deze Coke Studio Sing-along geschreven nummer, maar meezingen met de andere toppers die bandleider Martijn Bosman serveert is op én voor het podium verplichte, verrukkelijke kost.
Zie jij jezelf al op het Alpha podium staan? Lees alle info hier en meld je voor 7 augustus 23:00 uur aan.

PRIME VIDEO CASTING AGENCY

Kans maken op een glansrol in een Amazon Original? Dinertje en romcom pakken met een onbekende? Uitgebreid achter de schermen koekeloeren en op een spectaculaire wrapparty belanden? De Prime Video Casting Agency strijkt neer in de polder!

Tijdens het interactieve Cast a Scene krijg je het hele weekend een uniek inkijkje in het maken van films en series op een filmset – net echt, want mét camera's, special effects en levensechte backstage met kostuumafdeling, haarstylist & visagie. Lukt het niet om te acteren zonder in de slappe lach te schieten, dan kun je altijd nog op zoek gaan naar een Oscarwaardige filmkus tijdens de Blind Date Dinner Movie: een bioscoopdate plus romantisch diner, waarbij je aan een onbekende met dezelfde interesses wordt gekoppeld. Daarna zoek je in de verkleedcontainer een Olivia-legging of Travolta-ballenknijper om het stof van de plinten te dansen tijdens de Happily Ever After Party. Lees meer over de Prime Video Casting Agency via de website.

NESPRESSO

Afgepeigerd, zuurgedanst of sufgekletst? Rustmomentjes zijn even welkom in Lowlands Paradise als een perfect getimede kop koffie. Pro-tip: Nespresso serveert je die bij La Terraza gewoon alle twee, in een weelderig groene jungle-oase met panoramisch uitzicht over Planet Paradise. Of je je zwarte goud nu het liefst heet, ijskoud of in een verrassende koffiecocktail drinkt, bij La Terraza plof je ontspannen neer om even in te dalen en op te laden. Ga dan ook vooral bij Nespresso’s tropische sound-experience Infinity Jungle langs, want in dat energizing regenwoud tank je pure energie waarmee je de rest van Lowlands moeiteloos aankan. Over een bak troost gesproken.

LOWLANDS 2022

Festivaltickets voor Lowlands 2022 zijn uitverkocht.
Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Ga hiervoor naar de pagina van het type ticket dat je wilt overkopen en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats loop je het risico dat je een ongeldig ticket koopt dat geen toegang geeft tot Lowlands.

BLIJF OP DE HOOGTE

Op www.lowlands.nl zie je het overzicht van alle acts inclusief omschrijving. Beluister hier de LLowcast en verdiep je alvast in het programma met de Lowlands 2022 YouTube-playlist en de Lowlands 2022 Spotify-playlist. Binnenkort worden nog meer acts aangekondigd.
Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL22 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over