Samson & Marie brengen deze week hun nieuwe single uit: Het is winter. Met dit vrolijke nummer is het bekende duo al helemaal in kerstsferen en kunnen ze niet wachten totdat de koude dagen zijn aangebroken. De bijpassende clip is vanaf vandaag te bekijken op het Samson & Marie YouTube kanaal.

Het nummer is nu te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. ‘Het is winter is het perfecte liedje om in kerstsfeer te komen,’ laat Marie weten. ‘Bij deze tijd van het jaar horen sfeervolle liedjes. Voor jong en oud.’
Samson & Marie zullen dit lied dan ook laten horen in hun gloednieuwe theatershow. Vanaf eind december is deze te zien in De Panne, Antwerpen en Hasselt, waar ook de Nederlandse fans van harte welkom zijn. Vanaf februari van 2023 zal deze show ook te zien zijn in Rotterdam en Roosendaal. Samson & Marie zingen hierin hun mooiste liedjes en maken er samen met de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto een prachtig feestje van.
De vorige single van Samson & Marie, Wij gaan naar Spanje, is op YouTube al meer dan 800.000 keer bekeken.

Het is winter is te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. De bijpassende clip is vanaf 17u00 vandaag te bekijken op het Samson & Marie YouTube kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over