De feestdagen komen alweer dichterbij... Cadeaustress, geen inspiratie of wil je dit jaar eens echt uitpakken met iets speciaals? Dan is de Gift Box van MAMMA MIA! een ideaal geschenk. Chocolade, bubbels, muziek van ABBA en twee tickets voor de beste musical ter wereld. Met dit ultieme feel good cadeau vergeet je alle sombere winterdagen en kan je al beginnen dromen van een hete zomer!

Inhoud Gift Box:

  • Collector's item: tinnen MAMMA MIA! box
  • Voucher voor twee toegangstickets in Categorie 1
  • Lekkere Guylian chocolade zeevruchten
  • Voucher voor twee glaasjes bubbels in de foyer van Kursaal Oostende
  • Voucher voor een CD van de show (in Kursaal Oostende om te ruilen)
  • Verzending van het pakket

Bestellingen en levering

Bestellen op voorhand kan online door op de ticketlink te klikken, of telefonisch op het nummer 070 22 56 00. Vanaf 20 december kunt u terecht in de Box Office van Toerisme Oostende. Online bestellingen geplaatst voor 19 december kunnen nog tijdig geleverd worden voor Kerstmis.

Omruilen

Na ontvangst van de Gift Box moet de voucher voor de twee tickets op voorhand omgeruild worden aan de hand van de cijfercode. Dit kan telefonisch, online of ter plaatse in onze Box Office in Toerisme Oostende.

De originele Engelstalige versie
MAMMA MIA! brengt 21 shows naar Oostende in de zomer van 2015. Van 21 juli tot 9 augustus zijn er elke dag opvoeringen, behalve op maandag. Kursaal Oostende en Fire-Starter brengen de 'Internationale Tour'. Dit is de originele Engelstalige versie. De dialogen worden in het Nederlands en het Frans vertaald en geprojecteerd naast het podium. Alle info over de musical kan je terugvinden op www.mammamia2015.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: