Nu alle examens achter rug zijn, het schooljaar gedaan is en iedereen helemaal klaar is voor de zomervakantie en met nog een kleine een week te gaan voor PALM PARKIES weer van start gaat, laten we jullie weten dat het hele programma online staat.

Benieuwd naar het programma van jouw stad of gemeente? Op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Of kijk je gewoon uit naar die ene artiest? Check dan zeker onze website, want daar vind je alle nodige info terug.

Garcia Goodbye 7x op PALM PARKIES

Garcia Goodbye bestaat in 2014 vijf jaar. Goed voor een nieuw album en een concertreeks in binnen- en buitenland. Deze groep is trouwens bekend van Brussel tot Brazilië. Dit is dus een salsaband? Toch  niet, Garcia Goodbye staat voor dansbare popmuziek, aangevuld met het betere coverwerk. Niet meer, maar zeker ook niet minder dan dat.  Hoewel, naar verluidt hebben deze jongens toch Braziliaanse invloeden muzikaal opgesnoven. Dat kan in het jaar van het WK op PALM PARKIES moeilijk foutlopen, toch?

Doe mee & win!!

Nu de Braziliaanse microbe ons allemaal in z'n greep heeft is het hoog tijd om uit te pakken met een veelbelovende Vlaamse band die in Brazilië mischien wel bekender is dan op eigen bodem. En daar gaan wij wat aan doen! Maak kennis met de dansbare popband Garcia Goodbye. Een Vlaamse popband bekend in Brazilië? Wij vragen ons ook af hoe dat is gebeurd. Laat het ons weten en win het spiksplinter nieuwe album van Garcia Goodbye!

Stuur dus snel een mailtje naar info@palmparkies.net en wie weet win jij het nieuwste album van Garcia Goodbye!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: