Vlaanderen loopt nu al warm voor zaterdag 30 april en bestelt massaal z’n tickets

Wat Cafébazen Peter Van de Veire en Miguel Wiels hebben uitgespookt blijft een raadsel, maar ze zijn er wel in geslaagd om ook nog diva Natalia en duivel-doet-al Jonas Van Geel te strikken voor Het Grootste Cera Café op zaterdag 30 april in de Ethias Arena te Hasselt. “Alleen nog maar door de combinaties van de artiesten, gaan er straks dingen gebeuren in ons Café die mensen niet voor mogelijk houden. We verwelkomen op onze toog Ian Thomas, Free Souffriau en Café Flamand collega Niels Destadsbader. We zwaaien Laura Tesoro uit voor ze naar het grote Songfestival vertrekt in Stockholm. We vieren 20 jaar ‘Zaterdag’ met Krapoel In Axe (K.I.A.) én met The Dinky Toys hebben we nu al de meest besproken éénmalige reünie van de eeuw te pakken. Je moet al een heel goed excuus hebben om ons tweede Caféfeestje te missen”, zegt Peter Van de Veire met een big smile op z’n gezicht. Wie nog geen tickets heeft voor Het Grootste Cera Café van zaterdag 30 april, kan best nu actie ondernemen en bestellen via www.hetgrootstecafe.be. Voor groepen zijn er speciale voorwaarden.

Het was voor Natalia weer een Glamorous weekend, want samen met haar Ladies of Soul heeft ze het Antwerps Sportpaleis alweer op z’n kop gezet. Met haar krachtig, doordringend stemgeluid, blaast ze iedereen omver, vraag maar aan Shaggy, Lionel Richie, The Pointer Sisters of En Vogue, waarmee ze heeft samengewerkt. “Als Natalia haar klep openzet, vergeet je dat het een meisje is van bij ons uit De Kempen.Haar aanwezigheid in ons Café is uniek. Het gaat de eerste keer zijn dat ze met de Café Flamand-band optreedt én het wordt haar enige optreden dit voorjaar, want pas in juni start haar zomertour.”, zegt Miguel Wiels.

Over de laatste straffe Caféganger Jonas Van Geel is Peter Van de Veire nu al lyrisch: “We zijn blij dat Jonas aan zijn doortochten bij Café Flamand een paar jaar geleden geen letsels heeft overgehouden, maar wel een massa goede herinneringen. In de hoedanigheid van zichzelf, wat toch niet vanzelfsprekend is in zijn geval, gaat hij ons Café trakteren op een paar muzikale speciallekes, maar wat die precies zijn, blijft voorlopig een goed gewaard geheim.

De line-up is met Ian Thomas, Milk Inc., Laura Tesoro, Free Souffriau, Jonas Van Geel, The Dinky Toys, K.I.A., Natalia, DJ Dimi én de Café Flamand-band van Peter Van de Veire, Miguel Wiels en Niels Destadsbader, compleet. Wil je al die artiesten aan het werk zien en duetten meemaken waar je alleen maar kan van dromen, dan moet je nu je tickets kopen voor Het Grootste Cera Café via www.hetgrootstecafe.be. Telefonisch reserveren kan ook via 070/345.345 (Max. 0,30/Min).

Voor groepen zijn er speciale voorwaarden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Grootste Cera Café
Datum: 
Zaterdag 30 april 2016
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over