Five Oh is verheugd om de Franse band Later. voor te stellen. Dit kwartet van jeugdvrienden uit het 9e arrondissement van Parijs ontstond in 2019: Theo speelt piano, Paul gitaar en bas, Noah is de producer en Charles-Marie zingt.

Onder invloed van funk, pop en jazz wil Later. zijn publiek meenemen naar een plek waar alles zachter en serener is, ver van de dagelijkse drukte, een wereld waarin dromen en werkelijkheid samensmelten. De groep werd al opgemerkt door verschillende Franse radiostations en de televisiezender France 2 presenteerde hen als "de volgende generatie van Daft Punk". Ze speelden reeds twee compleet uitverkochte shows in Parijs en werken op dit moment aan een album dat in 2023 wordt uitgebracht op het onafhankelijke Parijse label Cookie Records.

Voor de leadsingle Woman van hun gelijknamige EP deed de band een intieme livesessie in de iconische bar Les Bains Paris.

"Woman" is een intieme, krachtige en emotioneel rijke pianoballade. De teksten roepen de passie voor de liefde op die soms kan omslaan in obsessie en waanzin. Het is evenzeer een ode aan de liefde als een echte bekentenis van zwakte en zelfs angst in relaties.

De livesessie werd opgenomen in Les Bains Paris, een iconische Parijse bar/club waar je David Bowie in de toiletten kon tegenkomen, Karl Lagerfeld die een drankje dronk met Andy Warhol en Jean-Paul Gaultier terwijl Naomi Campbell de dansvloer in vuur en vlam zette. Deze locatie met een rijke muzikale geschiedenis was de perfecte plaats om deze intieme maar krachtige akoestische sessie te filmen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over