Na 90 shows en meer dan 140 000 bezoekers, valt het doek binnenkort voor Samson & Gert. De allerlaatste show van Gert zal op zondag 19 april 2020 plaatsvinden.

Met ondertussen meer dan 140 000 bezoekers, is de Afscheidsshow van Samson & Gert een enorm succes. Vele fans, groot en klein, zijn al afgezakt naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs om afscheid te nemen van Gert en nog één laatste keer samen met Gert, Samson, Alberto, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en het nieuwe extra baasje Marie, mee te zingen met klassiekers zoals Samen op de moto, Piloot en de Samsonrock.

In totaal zullen Samson & Gert 90 Afscheidsshows hebben gespeeld. Dit maakt dat het bekende duo gedurende de afgelopen 30 jaar bijna 10 000 voorstellingen speelde, verdeeld over 44 verschillende shows!

De Samson & Gert Afscheidsshow speelt nog de volledige Krokus- en Paasvakantie. Op 19 april is het dan aan het extra baasje Marie. Zij werd de afgelopen weken al met open armen verwelkomd door de fans en staat samen met Samson te popelen om aan hun nieuwe avontuur te beginnen!

Deze zomer kan iedereen Samson & Marie dan ook opnieuw aan het werk zien in hun eerste eigen show in Plopsaland De Panne!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over