In normale omstandigheden zouden de deuren van het 39e Cactusfestival vandaag openen, maar COVID-19 besliste daar anders over. Een leeg Minnewaterpark dit weekend dus, maar uitstel betekent geen afstel. Uitgerekend vandaag maakt de organisatie de data voor Cactusfestival 2021 bekend. Zet vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 alvast in je agenda!

Het was even slikken voor de organisatie, crew, vrijwilligers en bezoekers: geen grote evenementen deze zomer, en dus ook voor het eerst sinds 39 jaar geen Cactusfestivalin het tweede weekend van juli in het Brugse Minnewaterpark, waar normaal o.a. BALTHAZAR, BEN HARPER, WHITE LIES en THE TALLEST MAN ON EARTH zouden aantreden.

"Ondertussen kreeg iedereen de tijd om het nieuws van de afgelasting te verwerken, maar nu ons 'heilige weekend' eraan komt, wordt het gemis echt tastbaar," klinkt het bij Cactus Muziekcentrum, "we horen van zoveel mensen dat ze het missen. Wij missen het ook en het doet deugd om te horen dat we gemist worden."

Met uitZOMERlijk Brugge ( www.uitzomerlijk.be) bieden de Brugse culturele partners, waaronder Cactus Muziekcentrum, toch een kleinschalig en coronpaproof alternatief voor de normaal zo bruisende Brugse zomer, maar de organisatie kijkt naar eigen zeggen toch vooral uit naar volgend jaar. En volgend jaar wordt nu concreet.

Ondertussen liggen de data voor de editie 2021 definitief vast. Cactusfestival gaat door op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021. Er wordt momenteel reeds hard gewerkt aan het programma. Meer nieuws volgt!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cactusfestival
Datum: 
9, 10 en 11 juli 2021
Locatie: 
Minnewaterpark Brugge

Reservatie:

Meer over