(c) Pim Ras

Herman van Veen wordt 75 in 2020. Hij viert dit met een gloednieuwe tournee in Vlaanderen. Op vrijdag 21 februari 2020 strandt de geestelijke vader van Alfred Jodocus Kwak in Kursaal Oostende. Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 26 maart om 10.00 uur.

75 jaar

Herman van Veen komt met zijn gezelschap, waaronder violiste-zangeres Jannemien Cnossen, harpiste-percussioniste-zangeres Wieke Garcia, bassist-toetsenist Kees Dijkstra en componist-gitariste Edith Leerkes op vrijdag 21 februari 2020 in Kursaal Oostende de jaren vieren. De laatste keer dat de Nederlander in Kursaal Oostende optrad was in 2017. De show was toen helemaal uitverkocht.

Alfred Jodocus Kwak

Herman van Veen speelt viool, zingt, componeert, schrijft, acteert en regisseert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. “Hij is volstrekt uniek in zijn genre en brengt zijn repertoire ook moeiteloos in vier verschillende talen. Hij reist de hele wereld rond met zijn voorstellingen en zet zich ook geregeld in voor de rechten van het kind en Unicef. We zijn trots Herman Van Veen te mogen ontvangen in Oostende,” aldus burgemeester Bart Tommelein. De ticketprijzen voor het concert in Kursaal Oostende variëren van 35 tot 46 euro en zijn te verkrijgen via kursaaloostende.be en in Toerisme Oostende. De verkoop start op dinsdag 26 maart om 10.00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Herman van Veen
Datum: 
Vrijdag 21 februari 2019
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over