Als er over Herbert Verhaeghe één ding kan gezegd worden, is dat hij zingt over zaken die recht uit het leven gegrepen zijn. De West-Vlaamse zanger schrijft al zijn teksten zelf en haalt daarvoor inspiratie uit het leven van elke dag. Voor zijn nieuwe single ‘Laat Ons Verbonden Zijn’ die op 1 maart 2018 verschijnt, durft Herbert heilige huisjes intrappen.

Vorig najaar bracht zanger en presentator Herbert Verhaeghe zijn vijfde studio-album ‘Verbonden’ uit. Die titel koos hij niet toevallig en is naadloos door te trekken naar de nieuwe single die vandaag verschijnt. “Mensen kunnen zich door heel wat zaken verbonden voelen,”zegt Herbert. “Muziek, liefde, verdriet… horen bij de dingen des levens die een band smeden tussen mensen. Maar ‘verbondenheid’ is niet altijd gelijk aan ‘gebondenheid’. Laat dat nu net het uitgangspunt zijn voor m’n nieuwe single ‘Laat Ons Verbonden Zijn’.”

Iedereen heeft in zijn of haar vriendenkring wel een koppel dat in ieders ogen het ideale paar vormt; voor de buitenwereld dan toch, want de werkelijkheid is anders. Door het leven en de beslommeringen van elke dag heeft de liefde tussen de twee stilaan maar zeker plaats gemaakt voor iets anders: een vriendschap die ervoor zorgt dat de twee verbonden blijven, maar niet meer gebonden zijn aan elkaar. “Dat liefde een facet van het leven is dat elk koppel voor zich invult, is anno 2018 nog steeds iets waar weinig over gepraat wordt,” zegt Herbert. “Met m’n nieuwe single wil ik aantonen dat het perfecte koppel niet bestaat, en dat liefde – of in dit geval de vriendschap tussen een koppel – verschillende invullingen kent. Het is iets waar je alleen maar respect voor kan hebben.”

Verjaardagsconcert én nieuw album!

Binnenkort wordt Herbert 44 en die verjaardag wil hij samen met z’n fans vieren. Want Herbert beseft als geen ander dat zij de motor van z’n succes zijn.

Daarom nodigt hij hen uit op een sfeervol verjaardagsconcert. Twee uur lang de mooiste liedjes van Herbert, met de New Bis Band, Dansgroep Dançar en twee gastartiesten... hun namen worden vooraf niet bekend gemaakt. Wie er op 24 maart 2018 bij wil zijn in Salons Mantovani in Oudenaarde vindt de allerlaatste tickets op www.herbertverhaeghe.be/shop .

Maar er is méér nieuws te melden. Hoewel het album ‘Verbonden’ nog steeds goed verkoopt, denkt Herbert nu al aan een opvolger. Op dit moment is hij samen met producer Peter Keereman druk bezig met het selecteren van nummers die op de nieuwe plaat komen te staan. Die CD wordt in november van dit jaar verwacht! De fans hebben dus één en ander om naar uit te kijken!

‘Laat Ons Verbonden Zijn’, de nieuwe single van Herbert Verhaeghe kan je als single downloaden via iTunes en kan je ook terugvinden op het album ‘Verbonden’ verkrijgbaar op iTunes, aan de fanstand of in de webshop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: