Herbert Flack vertolkt vanaf januari 2015 de hoofdrol van hoofdinspecteur Van In in het theaterstuk "ASPE. Moord in het theater!". 

Goed nieuws voor alle Aspe-fans. Al is het doek gevallen over de televisieserie, niet getreurd... vanaf 10 januari 2015 ziet de allereerste ASPE in het theater het levenslicht. Succesauteur Pieter Aspe sloeg de handen in elkaar met regisseur Frank Van Laecke en theaterproducent Uitgezonderd. Theater! Op 10 januari 2015 gaat in de Stadsschouwburg van Brugge het theaterstuk "ASPE. Moord in het theater!" in première. Natuurlijk vertolkt niemand minder dan Herbert Flack de rol van hoofdinspecteur Van In. Pieter Aspe schrijft een nieuw verhaal speciaal voor deze theaterversie. Regisseur Frank Van Laecke zal deze productie regisseren en stoomt een grote BV-cast klaar voor een spetterende première en reeks voorstellingen doorheen de Vlaamse theaters. Binnenkort nodigt de producent de pers uit om hen de cast en deze voorstelling uitgebreid voor te stellen. 

Van 16 januari tot en met 1 februari 2015 is deze voorstelling zeker te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen (Frankrijklei). Voor de fans die hun stoeltje in de zaal nu al willen vrij houden, kunnen we melden dat ze heel wat info vinden op www.moordinhettheater.be en alvast hun tickets kunnen boeken via www.sherpa.be op het welgekende ticketnummer 070 691 002. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: