Kinepolis brengt vanaf 27 juni Titanic 3D opnieuw op het witte doek. Titanic sleepte in 1997 maar liefst 11 Oscars in de wacht en het trieste verhaal van het gezonken ondertussen collectief gegrift.

Kinepolis geeft fans en nieuwsgierigen de kans om deze klassieker opnieuw op groot scherm te bewonderen. Laat je meevoeren aan boord van het bekende luxe schip. Het is geen toeval dat Kinepolis net nu Titanic 3D, 17 jaar na de release van Titanic, opnieuw vertoont. De reprise komt er naar aanleiding van een exclusieve samenwerking tussen Kinepolis en Titanic: The Artifact Exhibition in Brussels Expo.

Deze exhibitie houdt voor het eerst halt in België. Je kan er authentieke artefacten, die uit het wrak van de Titanic werden gered, bezichtigen. Zo zijn er kostbare parfumflesjes, porselein met het logo van de White Star Line, decors en zoveel meer te zien...

Kinepolis Brussel en Titanic: The Artifact Exhibition willen een totaalbeleving aanbieden rond het verhaal van Titanic. Voor de film wordt dan ook een exclusieve documentaire getoond met Dirk Musschoot, de schrijver van ‘100 jaar Titanic’ en Paul-Henri Nargeolet, de duiker die verschillende excursies naar Titanic begeleidde. Mensen die de Expo bezoeken krijgen 2 euro korting op de film in Kinepolis Brussel op vertoon van hun Expoticket en vice versa.

Vanaf 27 juni tot eind augustus wordt Titanic elke vrijdag vertoond om 14u. Journalisten zijn, mits bevestiging op voorhand, welkom op de eerste herneming op 27 juni.

Info:
Vanaf: vrijdag 27/06, vervolgens elke vrijdag in juli en augustus om 14u 
Plaats: Kinepolis Brussel
Prijs: € 9,7 (tenzij met Expo ticket: €7,7) 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over