“Samen met Henri PFR verfrist Tic Tac jouw zomer.” Dat is de belofte van “SHAKE IT”, de nieuwe campagne van Tic Tac die 100% Belgisch is en de Brusselse dj Henri PFR op het voorplan zet.

Het ritme van Tic Tacs in hun doosje

“SHAKE IT” verwijst naar de muziek die in het DNA van Tic Tac zit – zoals iedereen weet die ooit met het iconische doosje schudde om de aanstekelijkste ritmes uit zijn pols te toveren. Maar “SHAKE IT” is niet alleen het geluid van Tic Tacs die ronddansen in hun verpakking, het is ook een ‘state of mind’: even stilstaan om frisse ideeën te krijgen en een slecht humeur om te buigen naar een speels moment. “SHAKE IT” is een verfrissing die je dag door elkaar schudt. Tic Tac ten voeten uit, dus.

Henri PFR belichaamt de Tic Tac-waarden

Maar Tic Tac heeft niet het alleenrecht op frisheid en dynamiek: Henri PFR is zowat de belichaming van die Tic Tac-waarden. Deze jonge dj is dus de geknipte persoon om fans te laten meeleven met en te betrekken bij de “SHAKE IT”-momenten waar het snoepgoed voor staat. Henri PFR is er namelijk in geslaagd om zich op minder dan een jaar tijd te ontpoppen tot dé sensatie van de Belgische electro-scene. De veelgevraagde muzikant slash producent staat bekend als een van de beste remixers van het moment. Met Until the End, de hit die vorige herfst uitkwam, pakte hij zijn eerste nummer 1-hit. Wat het publiek al lang wist, werd ook voor de media duidelijk toen Henri PFR wekenlang de hitlijsten aanvoerde: de Brusselaar heeft heel wat in zijn mars. Zijn eerste soloconcert in de AB was dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Mensen die te laat waren voor een ticket, kunnen Henri PFR wel nog aan het werk zien op onder meer Tomorrowland, Brussels Summer Festival en Pukkelpop.

Een succesvolle samenwerking

“Net als de meeste mensen van mijn leeftijd, ben ik opgegroeid met Tic Tac,” vertelt Henri PFR. “Het merk maakt al zo lang deel uit van mijn leven dat ik echt trots ben dat ze aan mij gedacht hebben voor deze zomeractie. Bovendien sluit de campagne perfect aan bij wat ik mijn publiek wil geven en hoe ik het podium wil delen met mijn fans.”

Sébastien Campopiano, Marketing Manager bij Tic Tac, is vol lof over de Brusselse dj: “Henri PFR heeft zichzelf razendsnel op de kaart gezet, niet alleen dankzij zijn muziek, maar ook door zijn stralende persoonlijkheid en zijn natuurlijke eenvoud. We waren dan ook maar wat blij dat hij volmondig ‘ja’ zei op onze vraag om het gezicht te worden van Tic Tac.”

Zes intieme video’s en prijzen die doen ‘shaken’

#SHAKEIT is niet alleen aan samenwerking tussen Henri PFR en Tic Tac, maar ook tussen verschillende marketingbureaus. Providence, Havas Experience, Onlyhumans, FMCG en Social Lab sloegen de handen in elkaar om zes intieme video’s te creëren voor de sociale netwerken van Tic Tac (Facebook) en Henri PFR zelf (Instagram, Snapchat). De filmpjes gunnen fans een blik op het wervelende leven van de dj: ze tonen waarmee hij zijn dagen vult, wat zijn inspiratiebronnen zijn en hoe hij zich ontspant.

Met #SHAKEIT wil Tic Tac niet alleen doosjes, maar ook mensen laten ‘shaken’: het merk deelt daarom prijzen uit zoals een backstagepas voor het Brussels Summer Festival, concerttickets en een reis naar Barcelona.

Meer weten? Volg de campagne en bezoek www.shakeyourtictac.be of de Facebookpagina van Tic Tac Belgium.

ACTUALITEIT :

  • 12 Juli – OPENING EMF POOL PARTY – LE BARCARES (FR)
  • 14 Juli – AMNESIA – AGDE (FR)
  • 15 Juli – HYPE O DREAM – WAREGEM (BE)
  • 22 Juli – TOMORROWLAND – BOOM (BE)
  • 23 Juli – LOLLAPALOOZA – PARIJS (FR)
  • 27 Juli – TOMORROWLAND – BOOM (BE)
  • 29 Juli – TOMORROWLAND – BOOM (BE)
  • 19 Augustus – PUKKELPOP – HASSELT (BE)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over