In mei gaven Dina Tersago en An Lemmens de aftrap van het Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond-avontuur. 1502 dames schreven een brief aan Jan, Jeroen, Manu, Jitse en Bjorn, een ongezien record. Wekenlang kon heel Vlaanderen vanop de eerste rij volgen hoe de boeren dichter toe groeiden naar één dame. Maar is er van al die mooie momenten op de boerderij ook een relatie gekomen? De fans ontdekken het in de ontknoping op dinsdag 13 november 2018.

Veeboer Jeroen vormde tijdens de opnames een koppel met Severien. Daarna ging zij terug naar de boerderij in de Wipperdorf om hun relatie ook off-camera een kans te geven. Hoe gaat het nu met hen?

De Noorse Jitse was verliefd op Emily, maar zij miste iets en zag hem eerder als vriend. Een paar dagen na haar terugkeer naar België echter, had Emily verrassend nieuws.

Tussen honingwijnboer Bjorn en rechtenstudente Evelyn zag het er veelbelovend uit. Evelyn verliet Canada echter niet als Bjorns vriendin want een relatie aan de andere kant van de wereld, dat is niet evident. Hoe stellen de twee het nu?

Jan en Romina lijken voor mekaar geboren maar zijn precies de enigen die dat in Australië zelf nog niet durfden uitspreken. Ze namen als vrienden afscheid op de luchthaven, weliswaar met flink wat relatiepotentieel. 24 uur vliegen echter, het is geen evidente basis voor een relatie. De twee zien mekaar tijdens de ontknoping voor het eerst terug.

En wat met olijfboer Manu? De vonken spatten er vanaf tussen hem en Hilde, in Zuid-Afrika. “Ik zie je graag”, flink wat kussen, knuffels en babbels over een toekomst samen: het zag er rooskleurig uit voor het dolverliefde stel. Wat gebeurde er na Hildes terugkeer naar België?

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over