Virtual Reality is hot. Dat bewijst The Park nog maar eens met de opening van hun derde VR-venue in minder dan een jaar tijd. Na Antwerpen en Gent opent nu in Hasselt een nieuwe vestiging. Vanaf 26 februari is Park H de nieuwe hotspot waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in een complete virtual reality-ervaring en zo entertainment beleven als nooit tevoren.

Er broeit iets in Hasselt. Met een grondige metamorfose van belevingscentrum Park H (de vroegere Grenslandhallen) toonden de Hasselaars eind vorig jaar nog maar eens aan dat een innovatieve en vernieuwende wind door de stad waait. Reden genoeg voor The Park om in dat Park H een gloednieuwe VR-venue te openen.

Jan Van Esbroeck, CEO van Park H: Wij zijn uitermate blij met de komst van deze Virtual Reality-venue. The Park biedt een innovatieve vorm van entertainment die zeer complementair is met de concerten, evenementen, beurzen en activiteiten die plaatsvinden in de andere Park H-componenten, zoals Ethias Arena en Theater, Versuz en Plopsaland indoor. Het is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van Park H als dè trekpleister voor alle vormen van entertainment binnen Limburg.

De nieuwe locatie in Park H is al de derde venue die The Park opent op slechts een dik half jaar tijd. In juni 2018 gingen in Antwerpen de deuren van de allereerste free-roam VR-experience open. Niet lang daarna, in november 2018, volgde de tweede opening in Dok Noord te Gent.

Philippe De Schutter, CEO van The Park: “Toen we de allereerste The Park openden, nu ruim een half jaar geleden, merkten we meteen op dat bezoekers dolenthousiast waren na dit immersieve VR-avontuur. Het is een ideale teambuilding met collega’s, maar ook voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of een avondje uit is The Park een échte place to be. Net omdat we weten dat de Hasselaar een levensgenieter is die graag het samenzijn beleeft moesten we niet ver zoeken naar een hippe locatie voor een nieuw The Park. We heten de Hasselaar vanaf dinsdag 26/2 dus warm welgekomen om te komen kallen, bokken tetten en zombies schieten."”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over