Braziliaanse ALOK, de 4e beste DJ ter wereld, treedt op zaterdag 27 april op in Versuz. Het is het eerste optreden ooit van de DJ in een Belgische club.

Op zaterdag 27 april is het dag op dag 22 jaar geleden dat club Versuz voor het eerst zijn deuren opende in Hasselt. Eerst 12 jaar lang aan de Slachthuiskaai, en sinds december 2013 in een gloednieuwe ‘state-of-the-art’ club aan de Trixxo Arena. Het was ook kort na de verhuis dat Versuz voor het eerst opdook in de prestigieuze lijst van 100 beste clubs ter wereld van het internationale DJ Mag. Een lijst waar ze al 8 jaar onafgebroken instaan!

En het is van een andere lijst van hetzelfde magazine, namelijk de DJ Mag Top 100 DJ’s, dat de club niemand minder dan ALOK wist te strikken voor een exclusieve set.

De Braziliaanse DJ werd in één klap wereldberoemd met zijn hit Hear Me Now en behoort sindsdien steevast tot de headliners van festivals en clubs wereldwijd. Zijn succes leverde hem in 2023 een vierde plaats op in de top 100 van beste DJ’s, vlak na kleppers als Armin van Buuren, Martin Garrix en David Guetta.

Op zaterdag 27 april staat hij dus voor eerst ooit achter de draaitafels van een Belgische club, voor een DJ set dat nu al belooft fenomenaal te zijn.

Ticketverkoop start nu zaterdag 2 maart om 10u via www.versuz.be

Wees er snel bij, want verwacht wordt dat de 3000-tickets in no-time de deur uit zullen zijn!

  • Regular: €15,- per persoon
  • Groepsticket (4+1): €12,- per persoon
  • VIP-ticket: €25,- per persoon

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over