Tom Van Tongerloo
Hardwell - Maan

Hardwell heeft de single ‘Perfect World’ van ‘The voice of Holland’-finalist Maan geproduceerd. De twee ontmoetten elkaar op 8 januari toen Hardwell de openingsact verzorgde van het populaire RTL-programma. Hardwell was meteen onder de indruk van de zangeres en bood aan haar eerste single te produceren en te voorzien van de welbekende Hardwell-sound. Het resultaat is ‘Perfect World’- Maan produced by Hardwell. Als Maan doordringt tot de laatste ronde van ‘The voice of Holland’ zingt zij vanavond ‘Perfect World’ in de finale op RTL4.

Hardwell: “Ik heb Maan drie weken geleden ontmoet en ik volgde haar optredens in ‘The voice of Holland’ al vanaf het begin. Ik vind haar een groot talent en weet zeker dat er een succesvolle carrière voor haar is weggelegd in de muziekindustrie. Mijn support heeft ze en ik ben trots op het feit dat ik haar eerste eigen single ‘Perfect World’ heb mogen produceren.”

Hardwell
Hardwell is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde DJ en producer is zowel in 2013 als 2014 uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld. Zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’ behaalde in ruim 20 landen de #1 positie in de album charts. Tweemaal tourde hij al de hele wereld over met zijn eigen concertshow ‘I AM Hardwell’ en op 19 februari 2016 gaat de DVD ‘I AM Hardwell: Living The Dream’ in release. In 2015 richtte Hardwell zijn eigen stichting op:United We Are Foundation’, ter bevordering van beter onderwijs en een beter toekomstperspectief voor kansarme kinderen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over