In 1997 veroverden ze de harten van jong en oud met hun megahit 'MmmBop’, een oorwurm die in maar liefst 27 landen op nummer 1 kwam te staan. Ondertussen zijn de broertjes Hansonhelemaal volwassen en hebben ze een pop-rockrepertoire om u tegen te zeggen. In 2022 vieren ze het 30-jarig bestaan van de band en dat kunnen ze natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Na een sold out show in Trix (2017) en een succesvolle passage met orkest in het Koninklijk Circus (2019), staat Hanson op 23 juni 2022 in de Ancienne Belgique met de Red Green Blue Tour.

De Hansonbroers richtten de band op als jonge snaken in 1992. Isaac was toen 11, Taylor 9 en Zac pas 6 jaar oud. Doorheen de jaren is hun sound volwassener geworden met de nodige dosis rock en pop, maar hun songs bleven immer catchy! In 2021 nam hun muzikale carrière een nieuwe wending met hun laatste studioproject 'Against The World’. Het album is een combinatie van zuivere harmonieën en gitaarwerk dat doet denken aan Paul Simon. De kers op de taart zijn de Eddie Vedder-like vocals die een donkere, loze ruimte zo omtoveren tot een zingende arena.

Op 20 mei 2022 releaset Hanson ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan hun nieuwste album 'Red Green Blue’. Elke kleur van het album staat symbool voor de unieke creatieve stem van elke broer, met een derde van het album dat werd geschreven en geproducet door één deel van Hanson: 'Red’ staat voor Taylor, 'Green’ voor Isaac en 'Blue’ voor Zac.

De show in de Ancienne Belgique wordt ongetwijfeld een unieke beleving voor oude en nieuwe fans! Mis dit verjaardagsfeestje niet! De ticketverkoop start op donderdag 20 januari om 10u via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hanson
Datum: 
Donderdag 23 juni 2022
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over