Hannah Mae komt in juli 2021 met haar 'Little Things Tour' naar zeven poppodia in Nederland. De talentvolle singer-songwriter uit Emmen, inmiddels een bekende naam in de Nederlandse muziekindustrie, zal in trio-setting Venlo, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Hengelo en Den Haag aandoen. Alle shows worden coronaproof ingericht.

De 'Little Things Tour’ zou initieel plaatsvinden in november 2020, maar de aanhoudende corona-maatregelen maakte dat de tour moest wachten en uitgesteld werd naar 2021. Dat betekent niet dat Hannah heeft stilgezeten. Een eigen uitvoering van Together Again (Janet Jackson) resulteerde in meerdere uitnodigingen bij nationale radio. Ook was ze te gast bij College Tour, waar ze samen met Joe Buck in Paradiso een bijzondere uitvoering van 'Flying Blind’ speelde voor Ilse DeLange.

De 'Little Things Tour' heeft haar naam te danken aan de gelijknamige single die Hannah begin september uitbracht. Ze schreef het nummer in Nashville met niemand minder dan Rob en Matthew Crosby, bekend van The Common Linnets. 'Little Things’ sluit perfect aan bij het gevoel dat veel mensen nu hebben; het zijn de kleine dingen die het doen.

In het najaar van 2019 bracht Hannah haar debuutsingle 'Back To You’ uit. Het liedje, gebruikt in een tv-reclame van Plus Supermarkt, werd een grote radiohit (o.a. Top Song bij Radio 2) en leverde Hannah uitnodigingen van onder meer Radio 2 DJ Rob Stenders, 5 Uur Live, Jinek en Tijd Voor MAX op. Tevens heeft Hannah opgetreden voor niemand minder dan onze Koning & Koningin. De single heeft inmiddels ruim 11 miljoen streams en wordt nog regelmatig gedraaid op de radio.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hannah Mae
Locatie: 
Diverse locaties

Reservatie:

Meer over