Halehan (Alexandre Lambrecht - 24) is een jonge Brusselaar die op korte tijd al een boeiend parcours heeft afgelegd als muzikant en songwriter in verscheidene bands en projecten. Reeds op erg jonge leeftijd wordt hij gebeten door de muziekmicrobe en richt al op zijn 12e al een eerste (opgemerkte) bandje op. Na zijn studies aan de Jazz Studio in Antwerpen en een Bachelor of Arts in Songwriting aan de Londonse ICMP, vertoefde hij een tijd onder de vleugels van het Stromae management en bracht hij al een paar singles uit (Whirlwind (2017) en Temple of Maia (EP)). (Meer info in de bio lager in deze mail).

Nu is hij terug met een nieuwe single 'Kind of Blue', het eerste uit een reeks nieuwe nummers (en tevens de voorloper van een nieuwe ep) geïnspireerd door onder andere Anderson Paak, Childish Gambino, en Portishead. Dit nummer (in eigen beheer) is tevens een symbolisch vertrek uit de creatieve en persoonlijke comfortzone van zijn jeugd naar een veelbelovende en spannende toekomst.

Kind of Blue:
Een knipoog naar Miles Davis' en andere muziek waar hij mee opgroeide zoals Jeff Buckley, Chet Baker en Norah Jones. In dit nummer benadrukt Halehan om van mening te durven veranderen en open te staan voor nieuwe dingen. Tekstueel en muzikaal is dit lied een nieuwe richting genre sinds Whirlwind met sterkere urban en synth-pop invloeden!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over