‘Haldis een pintje!’ mag je letterlijk uit volle borst roepen op zaterdag 14 maart, want Haldis, de populaire cultfiguur uit De Biker Boys, komt naar Het Grootste Café dat Peter Van de Veire en Miguel Wiels openen in de Antwerpse Lotto Arena. Samen met Pat Krimson, gaat Haldis uitzonderlijk op café en beiden strijken ze éénmalig neer aan en op ‘den toog’, waar hun meezinger ‘Haldis een pintje’ zal weerklinken.

Het Grootste Café zou niet compleet zijn zonder de bekendste fixer van Vlaanderen, Haldis. Sinds zijn doortocht in De Biker Boys is hij uitgegroeid tot een echt cultfiguur. Als je dan met Pat Krimson van 2 Fabiola een nummer maakt met als titel ‘Haldis een pintje’, dan hoor je gewoon thuis in ons café”, zegt Peter Van de Veire enthousiast.

Responsible Young Drivers

Het Grootste Café heeft inmiddels ook een samenwerking opgezet met de Responsible Young Drivers. “Omdat het feestgedruis en plezier primeren, vinden we het ook belangrijk dat alles op een goede, vlotte en vooral veilige manier kan verlopen. We willen – samen met de vereniging - bestuurders motiveren om, na afloop van het feestje, opnieuw nuchter achter het stuur te kruipen”, klinkt het bij de organisatie. Op de website van Het Grootste Café zal er weldra meer praktische info te vinden zijn over dit initiatief.

Verrassingen

Ondertussen ziet het er naar uit dat de eerste editie van Het Grootste Café een voltreffer gaat worden in de Lotto Arena. “We hebben van in het begin gezegd dat we echt gaan voor een avond TOPentertainment en dat Peter en ik, met Café Flamand en onze gasten, echt alle registers opentrekken”, zegt Miguel Wiels. Qua muzikale line-up heeft het café met de aanwezigheid van Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo’s, Gers Pardoel en Paul de Leeuw heel wat topartiesten verzameld. Daar komt nog bij dat exclusief ook Soulsister, Clouseau en Haldis ft Pat Krimson van de partij zijn. “En er zijn nog verrassingen. Mensen die we vooraf niet aankondigen, bijzondere muzikale combinaties, kortom, heel wat zaken die we nu nog niet gaan vertellen maar waarvoor mensen gewoon moeten afzakken naar ons café”, zegt Peter Van de Veire met pretlichtjes in de ogen.

Bekijk hier het filmpje waarin Haldise en Pat Krimson hun komst naar Het Grootste Café aankondigen: https://www.youtube.com/watch?v=Hx0J7laMAgs&feature=youtu.be

Het Grootste Café op zaterdag 14 maart 2015 in de Lotto Arena in Antwerpen met Miguel Wiels en Peter Van de Veire (Café Flamand), Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo’s, Gers Pardoel, Paul De Leeuw, Soulsister, Clouseau en Haldis ft Pat Krimson. Tickets en info via http://www.hetgrootstecafe.be of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Voor €42 hebt u een zitplaats in het café en voor €35 heb je een staanplaats aan de toog (middenplein).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Grootste Café
Datum: 
Zaterdag 14 maart 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over