De carrière van Hadise ziet er veelbelovend uit! Niet alleen in België maar ook in Turkije kunnen ze maar niet genoeg krijgen van onze Vlaamse schone met Turkse roots. Hadise presenteert sinds vorige week “Popstars”, een wedstrijd waarin Turkije op zoek gaat naar een talent met zowel nationaal als internationaal potentieel. Gedurende 11 weken zal Hadise het beste van zichzelf geven op zondagavond en dit voor meer dan 20 miljoen kijkers! Sterker nog, via satelliet gaat deze live uitzending de wereld rond en zullen 10 miljoen Turken verspreid over de hele wereld onze Hadise in deze kunnen volgen.

De eerste aflevering ging vorige zondagavond live de lucht in op Star TV, een van de grootste TV-Channels in Turkije. Na de eerste aflevering was het groot feest binnen het productieteam van Popstars en de directie van Star TV. Popstars brak alle records en was vorige zondagavond het drukst bekeken TV-Channel in Turkije met een marktaandeel van 41%! Het is 2 jaar geleden dat Star TV op zondagavond nog dergelijke cijfers kon voorleggen en zich tot kijk-kanon kon uitroepen!

Hadise zal de komende 10 weken wekelijks pendelen tussen Istanbul en Brussel. Ze zal dit Popstars avontuur combineren met concerten die ze vooral op vrijdagen, zaterdagen en maandagen zal geven over heel Turkije, Cyprus, Griekenland en Dubai.

In de tweede aflevering zal Hadise Turkije reeds verbazen met een andere Vlaamse gast, en niet één van de minsten…! Hadise heeft nl KATE RYAN uitgenodigd als special guest om haar hitnummer “Je t’adore” voor te stellen aan meer dan 20 miljoen kijkers! Kate tourt momenteel doorheen Europa ter promotie van haar Belgsiche deelname aan het Eursovisiesongfestival in Athene. Kate had reeds 20 landen op haar lijstje staan maar met plezier nam ze er de Turkse uitnodiging van Hadise maar wat graag bij! De twee vriendinnen zullen er zeker een ferme lap op geven tijdens de tweede aflevering van Popstars! Kate zal een 3 tal nummers brengen tijdens deze 3 en een half uur durende live show dewelke start om 20u, 19 u Belgische tijd. Over een Vlaams, kempens feest in Istanbul gesproken….! Istanbul bereid zich nu al voor op de aankomst van onze 2 Vlaamse sterren, en of ze het zullen geweten hebben..!

Hadise zal haar album “Sweat” , dat sinds november in België te verkrijgen is, nog voor deze zomer releasen in Turkije. De zangeres zegt dat ze graag naar Turkije gaat, maar ze vergeet België zeker niet! Hadise zal deze zomer niet alleen in Turkije, maar ook in België live optredens geven met haar eigen live band. Ze neemt ook deel aan de VT4-zomertour waarbij ze 12 keer live zal optreden, verspreid over heel Vlaanderen! Keep an eye on this girl!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: