Guy Swinnen vindt inspiratie bij muzikale helden voor single 'No One Can Make It All Alone'

Op 11 maart 2016 verscheen 'Dreaming For Days', het nieuwe soloalbum van Guy Swinnen. Een intiem en puur album, dat de frontman van The Scabs belicht langs zijn fel gewaardeerde akoestische kant. Als voorsmaakje lanceerde Swinnen de titeltrack van het album en nu is het tijd voor een tweede onversneden "Guy Swinnen-original" uit 'Dreaming For Days'. Het nummer 'No One Can Make It All Alone' is niet alleen de favoriete track uit het album van de voltallige Guy Swinnen Band, ook door de pers en het publiek wordt dit wat Johnny Cash aanvoelend nummer zo goed als altijd bovenaan het favorietenlijstje geplaatst.

Guy Swinnen over 'No One Can Make It All Alone':

"Toen ik aan het nummer begon, had ik iets Leonard Cohen-achtigs in het achterhoofd, maar gaandeweg kwam de geest van Johnny Cash langs. Toen ik de bugelsolo bedacht met op de achtergrond de ’sirene’-stem van Neeka, passeerde vervolgens Lee Hazlewood in mijn fantasie. Een illuster trio van absolute muzikale helden, maar het uiteindelijke resultaat is dan weer 100% Swinnen!" (lacht)

'Dreaming For Days', het nieuwe album van Guy Swinnen en de single 'No One Can Make It All Alone' zijn HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over