De beste foodtrucks en een open air Dance Stage op feestelijk ingericht terrein

Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, The Common Linnets, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Dubvision, Sick Individuals, Douwe Bob, FeestDJRuud, Lucas Hamming en Di-Rect zijn enkele van de 25 eerste namen voor Indian Summer 2016. Toverwoord op de 16e editie van het festival is 'beleving': de beste foodtrucks, een gezellige festivalmarkt en open air Dance Stage vormen dit jaar het hart van een feestelijk aangekleed terrein. Indian Summer 2016 vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni, kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 20 februari a.s. om 11:00 uur. Early Birds krijgen €5 korting.

Al 16 jaar is Indian Summer een begrip in Noord-Holland. Met een brede line-up — van dance tot pop en rock — en de altijd bomvolle 80′s/90′s-tent is Indian Summer een jaarlijks feest voor iedereen van Zaandam tot Den Helder en van Egmond tot Enkhuizen.

De 25 eerste namen

Dit zijn de 25 eerste namen voor Indian Summer 2016: Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, The Common Linnets, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Dubvision, Sick Individuals, Di-Rect, FeestDJRuud, Douwe Bob, Lucas Hamming, Thomas Newson, Lady Bee, HAEVN, Charly Lownoise & Mental Theo, Barbapapa 80's & 90's, Kav Verhouzer, Moksi, SFB, East & Young, Johnny500, Rockfella en Noire x Blanche.

Meer sfeer, betere aankleding, meer beleving

Afgelopen jaar verhuisde Indian Summer naar het evenemententerrein iets ten noorden van de oude locatie in Langedijk. Het oude terrein aan het water van Geestmerambacht kan niet meer worden gebruikt voor grootschalige evenementen. Bezoekers misten op het nieuwe terrein de sfeer langs het meer. De organisatie is vastbesloten om de nieuwe locatie de komende jaren zo aan te kleden en in te richten dat de beleving voor bezoekers en het echte Indian Summer gevoel maximaal zijn. Sfeer en beleving staan dit jaar dan ook centraal, met eten uit de lekkerste foodtrucks, feestelijke aankleding, een gezellige festivalmarkt en aantrekkelijke hangplekken in de zon. Op verzoek van vaste bezoekers is de Dance Stage dit jaar een open air podium.

Start voorverkoop, Early Bird korting

De prijzen voor Indian Summer blijven dit jaar gelijk: weekendtickets kosten €55, dagtickets voor vrijdag €37,50, dagtickets voor zaterdag €42,50, een weekendticket incl. camping €75 (alle prijzen excl. €4,50 servicekosten). Snelle beslissers krijgen €5 Early Bird korting. Tickets worden verkocht via IndianSummerFestival.nl, Eventim en bij alle Primera-winkels. De kaartverkoop start zaterdag 20 februari a.s. om 11:00 uur. De Early Bird actie loopt slechts 10 dagen: tot 1 maart 2016 of zoveel eerder als de eerste 4.000 tickets zijn verkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Indian Summer 2016
Datum: 
Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016
Locatie: 
Evenemententerrein Geestmerambacht, Langedijk
Meer over