Na 25 jaar op de planken geniet Günther Neefs nog elke dag van een leven vol muzikale uitdagingen. Daarom wil de warmste stem van Vlaanderen in de show “Special Request” ook zijn vrienden en zijn publiek aan het woord laten.

Op deze speciale avond wordt de keuze van de liedjes gemaakt door Vlaanderens bekendste koppen. Niet alleen collega’s muzikanten, maar ook Günthers vrienden uit de wereld van de televisie, de sport en de literatuur hebben hun zegje. Een gevatte Rob Vanoudenhoven en een schalkse Bart Peeters leiden ons bijvoorbeeld naar pakkende evergreens die zelfs de jeugd niet onberoerd laten. Veldritlegende Sven Nys legt de lat erg hoog voor Günther. Maar ook het publiek mag zijn zegje doen. Misschien haalt uw special request het podium wel?

Wij nemen u graag voor één avond mee op een stijlvolle muzikale reis met meer dan 20 stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres. Verrassende anekdotes, mooie beelden… en vooral veel ambiance zijn gegarandeerd!

Alles in de muziek keert terug. De betere songs zijn eigenlijk nooit weg geweest. In deze show wordt zelfs het origineel overtroffen!

Günther zal worden bijgestaan door een band samengesteld volgens de swingbandtraditie: een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Topproducers tekenen voor frisse arrangementen.

Genieten is de boodschap, maar met stijl!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Günther Neefs
Datum: 
10 november 2016
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over