Voices 4-ever: 4 unieke stemmen die met live-begeleiding van de Golden Bis Band het beste van zichzelf brengen.

Gunther Neefs: Naast zijn passie voor auto's is zijn liefde voor muziek zijn grote gedrevenheid. Zijn persoonlijkheid en warme stem maken van nummers als "Ik blijf bij jou", "Ik voel me goed" pareltjes om naar te luisteren. maar vergis je niet een stevige portie rock kan er zeker aankomen. Jaren in het vak maken van hem een "doorleefde" zanger waarvan de stem nog warmer gaat klinken.

Barbara Dex: Met haar deelname aan Eurosong in 1993 werd haar zangcarrière op de sporen gezet. Haar hard werken werd in 2004 beloond met een 3de plaats op het Eurosongfestival. Een fantastische stem en haar innemende persoonlijkheid maken van haar optreden een belevenis.

Jo Lemaire: Deze meertalige zangeres brengt vooral Franstalige chansons en werk van Edith Piaf. Met haar internationale hit 'Je suis venue te dire que je m'en vai...' werd haar carrière in 1981 gelanceerd. Met 'c'est mon bateau' en andere nummers brengt ze heel wat gekend in dit concert.

Andrei Lugovski: De tenor uit Oostende zal weer menig hart beroeren. Met zijn repertoire van licht klassieke en populaire muziek brengt Andrei het publiek in vervoering.

4 Klasse stemmen die met hun eigen repertoire dit uniek concert uitstraling zullen geven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Voices 4-ever
Datum: 
30 mei 2015
Locatie: 
Concertgebouw, Brugge

Reservatie:

Meer over