Met deze derde single en videoclip in één jaar tijd wilt Marco Kimsen alles uit de kast halen. Kosten noch moeite werden gespaard om uit te groeien tot een gevestigde waarde in Vlaanderen maar ook in Nederland. "Ik hou van alles wat je doet" is dan ook geen cover maar een gloednieuw nummer geschreven door de ervaren J.M.A De Maeyer speciaal voor Marco Kimsen.

De Maeyer schreef eerder al songs voor Nicole & Hugo, Andrei Lugovski, etc. De bekende producer Lex De Groot zorgde dan weer voor een dynamische, frisse en zomerse knaller. Het heldere stemgeluid van Marco komt mooi tot zijn recht en sleept je mee in dit aanstekelijke nummer. Platenbaas Ronald Visch van het bekende Rood-Hit-Blauw label in Nederland, kwam Marco Kimsen per toeval op het spoor. Hij heeft steevast een neus voor mogelijke hits en aankomend talent en nam dan ook Marco Kimsen onder zijn vleugels.

Op de warmste 8 ste april ooit konden de vooraf geplande buitenopnames voor de videoclip gedraaid worden. Mede door de gunstig gestemde weergoden spat de zomerse sfeer volop van het scherm!

Bekijk hier de videoclip van 'Ik hou van alles wat je doet':

'Ik hou van alles wat je doet', de nieuwe single van Marco Kimsen kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over