Testosteron, zweetdruppels en misschien zelfs hier en daar een voortand zullen van het scherm vliegen op zaterdag 1 oktober, want dan start de nieuwe mannenzender CAZ met een groot boksspektakel met zes bekende koppen die op hun bekende kop gaan krijgen.

Vegas ligt die avond even in Vilvoorde, want de zes zullen voor een groot publiek in drie matchen de bokshandschoen opnemen en mekaar rake meppen uitdelen. Zij stappen in de arena met één doel voor ogen: winnen!

Bill Barberis - “Ik troost me bij de gedachte dat Guga alleen nog de verpleegsters van het ziekenhuis zal kunnen entertainen met zijn imitaties.”

Guga Baúl van Tegen de Sterren Op kruipt in de ring tegen Thuis-hunk Bill Barberis, VTM-sportanker Maarten Breckx neemt het op tegen Viktor Verhulst, zoon van Gert en Olga Leyers gaat in de clinch met ex K3 Josje Huisman.

Guga BaúlIk moet de hele tijd aan die Tarantino denken: Kill Bill!

Viktor Verhulst - Ik hoop dat er bij VTM NIEUWS nog een paar mensen zijn die het sportnieuws kunnen brengen in de weken na de kamp.

Het is de zes nieuwelingen echt menens met de kamp, want allemaal zijn ze al weken aan het oefenen met professionele bokstrainers zoals Daniella Somers. Niemand wil afgaan voor het live publiek met heel wat van hun collega’s en familie.

Maarten Breckx – Marthe van K3 komt maar beter goed op tijd naar Boxing Stars, want in de eerste ronde gaat haar Viktor al tegen de grond.

Josje Huisman - Ik kan me heel kwaad maken op een kussen, maar dan moet ik plots meppen op mijn trainer. Nu ga ik me kwaad moeten maken op Olga.

Olga Leyers - Josje heeft een betere conditie dan ik, ze zal dus wellicht beter voorbereid zijn. Maar ik ga echt niet opgeven, ik wil écht winnen. Maar eerlijk? Ik ben ook een beetje bang.

Boxing Stars – 1 oktober op uw CAZ’ wordt opgenomen op woensdag 28 september in Vilvoorde. Wie de actie van dichtbij wil meemaken, zweet wil ruiken en Josje, Olga, Maarten, Viktor, Bill of Guga naar de overwinning wil schreeuwen in een kolkende boksarena, kan kaarten bestellen via vtmtickets.be. Kaarten kosten 5 euro.

Mannenzender CAZ komt op de plaats van ACHT en zal vanaf 1 oktober programma’s aanbieden. Een uitzendschema volgt later.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: