De Duitse rock sensatie Guano Apes, bekend om hun grensverleggende fusie van alternatieve rock en nu-metal, maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer naar Ancienne Belgique met een langverwacht concert op 27 september 2024 met hun Free The Monkeytour. De ticketverkoop van dit concert start op vrijdag 8 december om 10uvia www.fkpscorpio.be.

De Guano Apes zijn echte zen masters geworden. In plaats van zich te onderwerpen aan de mechanismen van de markt, heeft de band uit Duitsland zich daarvan bevrijd. In plaats van elk jaar nieuwe albums uit te brengen, gaat de band liever het podium op wanneer hun innerlijke aap weer komt kriebelen. Wanneer dat gebeurt, is het pure extase: iedereen die deel uitmaakte van de eerste post-pandemische tour of een van hun krachtige concerten op de grote festivals heeft meegemaakt, kan het bevestigen. Vanaf de eerste tonen van "You Can't Stop Me" via alle klassieke hymnes tot het slotakkoord van "Lords of the Boards" laten ze letterlijk elk publiek rocken. Terwijl de wereld steeds digitaler wordt, gaan de Guano Apes de tegenrichting in en eisen het analoge op.

Of zoals ze het zelf zeggen: "We are closer to apes than to AI. And there is a primal force inherent in humans, the old-world monkeys: the urge for freedom. We have been supporting this tonally, together with our audience, for around three decades. In the midst of the AI turnaround and digital detachment, grounding and understanding man in nature is more important than ever. With our handmade sound, we want to bring the inner compass back to the audience, reset the basic setting with a tonal slap and thus free the inner monkey."
Het concert op 27 september 2024 in AB is een niet te missen gelegenheid voor fans om de energie van Guano Apes live te ervaren. Het belooft een avond vol spektakel te worden!

De ticketverkoop voor dit concert begint op vrijdag 8 december om 10u. Tickets zijn verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Tickets en prijzen:
Voorverkoop: 37 EUR
Box Office: 40 EUR

Tickets zijn vanaf vrijdag 8 december om 10u verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over