Vrijdag ging de nieuwste komedie van De Komedie Compagnie in première: Kassa Kassa. Op zondag 15 maart was het aan de talrijk opgekomen pers en genodigden om te genieten van het acteerspel van de cast in regie van Christophe Ameye. Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Lulu Aertgeerts, Katrien De Becker, Ludo Hellinx, Agnes De Nul en Dirk Lavrysen staan garant voor een knap staaltje komisch vuurwerk in KASSA KASSA.

Kassa kassa – een hilarische komedie – veel lach voor weinig geld

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op.

De komedie compagnie smeedt ook al volop plannen voor het komende theaterseizoen

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt aan de programmatie voor het komende theaterseizoen. Ook dan brengt De Komedie Compagnie grote namen op de affiche. Er wordt al uitgekeken naar acteurs Herbert Flack en Carry Goossens in “Smullen met snullen” en komiek Jan Van Dyke en Wendy Van Wanten staan al geboekt voor “Oscar”, een Franse komedie waarmee Louis de Funès in de jaren 60 furore maakte. “Oscar” is voorzien in het voorjaar van 2016. Om zeker naar uit te kijken!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kassa Kassa
Datum: 
13 maart 2015
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over